Dubbelsporig

wil melker



dubbelsporig


jij hebt wel trekjes
van de hoge
ochtendwind

die in de vroege
morgen al wat
witte strepen vindt

ze dubbelsporig vouwt
want atmosferisch is het
op die hoogte erg koud

ze blijven zo langer
in het gareel maar kleuren
met zonsopgang rood mee


wil melker
16/02/2022
www.wilmelkerrafels.deds.nl

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 16-02-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

wil melker (Actief sinds: 07-02-2014)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Dubbelsporig’ van wil melker zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.