INLOGGEN
«»

Gouden zonnestralen

Gouden zonnestralen.
Het zilveren ochtendlicht
glijdt over mijn wangen
en streelt mijn gezicht.

Gouden zonnestralen.
Het hete middaglicht.
Passie en liefde samen
als een goed bericht.

Gouden zonnestralen.
Het gouden avondlicht.
In bloemengeuren zal ik verdwalen.
Straks gaan de bloemen dicht.

Zilveren manestralen.
Het zilveren nachtlicht.
De aarde gaat nu slapen
tot aan het ochtendlicht..

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 04-04-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Willem Bernardus Tijssen
Actief sinds: 02-03-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Gouden zonnestralen’ van Willem Bernardus Tijssen zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.