INLOGGEN
«»

faunus

 faunus

 het geluid van de faun
 weerklinkt in het nachtelijke bos
 het lokt jonge maagden
 dieper het mystieke woud in
 opgeslokt worden door het
 hoge geluid
 den terugweg niet meer herkennende
 voor eeuwig verloren
 voor altijd
 de zijne

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 23-04-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Twan Hendriks
Actief sinds: 22-04-2014Informatie bij het gedicht:

mythologie Auteursrechten
Op dit gedicht ‘faunus’ van Twan Hendriks zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.