Leeg liefdesleven

Joris Olivier



Mijn liefdesleven is leeg,
te lang geleden ik nog liefde kreeg,
en toch, toch ben ‘k niet ontevree,
ik liefde al lang niet beleê,

wijl ik de liefdesladder lang besteeg,
hoogtepunten aaneenreeg,
er steeds mijn best voor deê,
mijn lief steeds graag met mij vree.

Lig nu in koude sponde,
elke nacht de plek naast mij onbezet,
mis ’t zachte en ’t ronde,

niemand vraagt nog belet,
ik word door niemand meer gevonden,
‘t blijft koud en leeg in bed.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 05-01-2024

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Joris Olivier (Actief sinds: 09-06-2023)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Leeg liefdesleven’ van Joris Olivier zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.