Dode Liefde

MenPoeticPhrase

Hoe curieus; "liefde"...
Het was dat al lang niet meer, maar ik negeerde de signalen
Ik gaf het mijn alles.
Nu hoor ik je niet meer, geen sluiting, geen rust

Curieus hoe jij plots dood bent voor mij
Slechts een vluchtige schim van waar ik later in mijn leven op zal terugblikken als de zoveelste mislukte relatie
Is dit hoe je herinnerd wilt worden?
Ik heb gerouwd, ik ben sterker nu
En jij?

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 03-11-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

MenPoeticPhrase (Actief sinds: 03-11-2023)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Dode Liefde’ van MenPoeticPhrase zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.