INLOGGEN
«»

Liefde was heel anders..

En liefde was geen kunst..
Het kwam uit een hoekje
Verliefd zijn was heel anders,
Heel anders dan ik dacht

En liefde gaf me dagen..
Paar dagen van geluk
Verliefd zijn was heel somber
En maakte heel veel stuk

En liefde liet me denken..
Aan alles en aan toen
Waarom het zo veranderde
Wat ik had moeten doen

En liefde deed me lachen..
Op een heel ander manier
Ik heb veel moeten huilen
Maar niemand was er hier

En liefde kreeg me stil..
Door alles wat ik zag
Het was verbazingwekkend
Ik weet niet waar het aan lag

En liefde maakte me machteloos..
Ik had niks meer te zeggen
Ik had geen idee
Hoe ik het uit moest leggen

En liefde deed me zwijgen..
Zwijgen over toen
Waarom het zo veranderde
Wat ik had moeten doen...




Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 15-05-2014

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Simply-H
Actief sinds: 15-05-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Liefde was heel anders..’ van Simply-H zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.