Wat is liefde

Nienke Huizenga

Het is kostbaar en waardevol
Trots zijn op elkaar
Het hebben van een maatje
Iemand die van je houdt
Iemand voor altijd
Liefde uit zich in je gedrag
Er voor de ander zijn
Ook al is dat soms moeilijk
Maar weet dat het goed komt
Samen zit je soms in de wolken
Of in de diepe dalen
Maar trouw is er
In de goede en slechte dagen

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 10-06-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Nienke Huizenga (Actief sinds: 04-06-2022)

Informatie bij het gedicht

28-05-'22' Ter inspiratie van 'Het boekje', noapologies.eu

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Wat is liefde’ van Nienke Huizenga zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.