Liefde

kleine vlinder

Liefde is mooi
Liefde is zoet
Het is soms best gek
wat liefde met je doet
Liefde is magisch
Liefde is puur
Liefde is warm
Zo warm als vuur
Liefde is groot
Liefde is klein
Laten we lief doen
Lief hebben
Lief zijn
Want meer nog dan alles is de liefde fijn

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 22-08-2016

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

kleine vlinder (Actief sinds: 22-08-2016)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Liefde’ van kleine vlinder zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.