INLOGGEN
«»

Bekoor me zielsdiep

In den beginne
Trachten te dwepen
Geniet en koester
Beminnelijke momenten
Draag parels van kaviaar
Ruik bewierookte kaarsen
Wikkel me
In zijdezachte lakens
Bekoor me zielsdiep
Doop me in rozenblaadjes
Bemin me
Laat de klokken luiden
In Babel
Verzwak mijn innerlijke
Ten laatste
Eruptie van versmelting
Van ons samen

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 24-07-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Richard Fritz
Actief sinds: 31-10-2016 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Bekoor me zielsdiep’ van Richard Fritz zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.