Door Gods Liefde opgekomen

Petra Groeneveld

Mijn liefde is puur echt zit diep
in mijn hart , het is God die
de echte liefde voor de ander
herstelde en schiep .Het zaadje
dat door Gods Liefde , liefdevol
is opgekomen, is zo warm en
bevrijdend ik heb daar nooit
van kunnen durven dromen.
Mijn hart is liefdevol toegewijd
en hartelijke dank aan God gewijd

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 17-06-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Petra Groeneveld (Actief sinds: 21-05-2020)

Informatie bij het gedicht

Zo bevrijdend dat ik het nu durf te uitten zonder angst meer in mijn hart. Amen

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Door Gods Liefde opgekomen’ van Petra Groeneveld zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.