Bus van B naar N

Joris Olivier



Wijl ik wachtte op de bus,
kwam zij dicht naast mij staan.
In de bus grepen we dezelfde lus,
kwam ze dichter bij mij staan.

Aan het einde van miin rit
stapte ze bij dezelfde halte uit,
liep ze zii aan zij in `t gelid,
wijl ze keek in de spiegelruit.

De hele weg liep ze met me mee,
pakte mijn gereikte hand,
bereikten zo mijn huis getwee.

Ze wist van d’hoed en d’rand
en daarover was ik zeer tevree,
zijn ras in liefdesspel beland.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 02-01-2024

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Joris Olivier (Actief sinds: 09-06-2023)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Bus van B naar N’ van Joris Olivier zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.