Twee kaarsjes

Roel van Ekeris

Twee kaarsjes
Een donkere nacht
Ze walmen
Innig close voelt teder zacht

Liefde en romantiek
Kaarsjes branden bij liefdesmuziek
Vreugde zal liefde baren
De nacht in elkaars ogen staren

Vlammetjes voelbaar in elkaars vacht
Tederheid in het leven gebracht
Zacht fluwelen sferen in een glimlach
Romantiek heeft vreugde gebracht

Kaarsjes in twinkelende ogen
Liefde laat het hart geloven
Ze dansen in het schemerlicht
In de nacht werd de liefde ingericht

Roel van Ekeris©

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 05-11-2020

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Roel van Ekeris (Actief sinds: 02-02-2020)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Twee kaarsjes’ van Roel van Ekeris zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.