INLOGGEN
«»

JIJ BIJ MIJ

Ik wil surimi eten in Suriname
Van die rubberachtige, van die buigzame
Naar een cocktailbar gaan in Angola
Lekker genieten van een whisky-cola
Eens proberen of ik olifant lust
In een restaurantje in Ivoorkust
Garnalen pellen
Op de Seychellen
Een kiwi
In Malawi
Of kikkerbillen
Op de Nederlandse Antillen
Gevulde kalkoen
Wild, ergens in een dorpje in Kameroen
Zodat ik morste en een servet nam
Zomaar ergens in Vietnam
Desnoods diarree krijgen in Afghanistan
Aan mijn bakgerei bevestigen dat ik iets eet uit Japan
Ik zou graag eens een dikke Noor wegen in Noorwegen
Ergens in Togo aan de toog een Belgisch pintje legen
Eet een schizo graag chorizo?
Wij zouden het niet weten
Maar één ding mag je niet vergeten:
Alles smaakt beter als jij bij mij bent

-------

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 03-02-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Danny Vandenberk
Actief sinds: 02-01-2018 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘JIJ BIJ MIJ’ van Danny Vandenberk zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.