Maak tenminste een begin

Gaytrie Ramadhin

Heb je de taken die de dood
jou heeft opgedragen
kunnen uitvoeren
Denk erom dat het taken zijn
die je niet aan anderen kunt overlaten
Maak tenminste een begin
nu je daar nog de tijd voor hebt

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 21-06-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Gaytrie Ramadhin (Actief sinds: 24-09-2018)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Maak tenminste een begin’ van Gaytrie Ramadhin zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.