Real Life Fairytales

B-Engel Bibi

Ze zeggen, Sprookjes bestaan niet? Ik vind het niet helemaal...
Maar Wat is nu werkelijk de moraal van het hele verhaal?
De Boze wolf, biggetjes, giftige appel of toverstaf is inhoudloos,
Het gaat eigenlijk over het diamantje in n gouden of kartonnen doos
Oeps, Nou Inhoudloos, beetje fout, er altijd wel een boze rondloopt
Meer een bijzaak dan, t er om gaat waarvan jij houd en op hoopt
Onvoorwaardelijk liefde voor iets of iemand hebt en dat geeft
Die passie delen, die sparkle in there eyes, dat is toch waarvoor je leeft?
Snap je wat ik bedoel, Misschien niet zoveel denken, alleen voel!
Wauw er dan zoveel deuren open gaan, hou vast aan wat je geloofd
Volg je hart, dat weet de rest ook dat deze vlam in jou dan niet dooft
No rules, wolf of big maar n zuiver hart, t diamantje! dan is de basis daar
Als je dat ziet eh voeld....denk je vast, zijn dan toch sprookjes waar???

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 09-03-2024

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

B-Engel Bibi (Actief sinds: 09-03-2024)

Informatie bij het gedicht

Gaat om wat achter dingen zitten, de boodschap, de moraal van het verhaal en tegen verdeeldheid de prins altijd voor de schoonmaker kiest en liefde overwint. Onvoorwaardelijk is en geen regels heeft. En mocht iemand je tegen zitten, je hart is zuiver en liegt niet. Ook de boze stiefmoeder geen schijn van kans heeft. & They lived happily ever after!

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Real Life Fairytales’ van B-Engel Bibi zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.