Home |

INLOGGEN
Uw ad blocker houdt onze advertenties tegen

Ons systeem ziet dat u gebruik maakt van een ad blocker, waardoor onze advertenties worden geblokkeerd. Schakelt u uw ad blocker alstublieft uit voor Dichters.nl

Aan het exploiteren van deze website zijn doorlopend kosten verbonden. Terwijl het gebruik van Dichters.nl voor u geheel gratis is, en ook blijft. Deze kosten kunnen niet meer worden gedekt als gebruikers advertenties (massaal) weren (tevens de enige bron van inkomsten). Hierdoor zullen Dichters.nl en andere websites op termijn mogelijk gaan verdwijnen.

Om die reden willen wij u vragen voor Dichters.nl een uitzondering te maken en uw ad blocker (voor onze website) uit te schakelen. Hartelijk dank alvast!

Klik hier om te zien hoe u dit doet (als u nog niet weet hoe u dit eenvoudig kunt instellen)

Klik na het uitschakelen van uw ad blocker op verversen, deze melding verdwijnt dan.

Kerstgedichten over en voor kerstcadeaus & surprises

Je vindt hier de gedichten over kerstcadeaus en gedichten voor kerstsurprises van Dichters.nl. Onze dichters hebben de mooiste gedichten over dit thema geschreven. Bekijk de gedichten over de kerstcadeaus en kerstsurprises en kleine korte gedichtjes hierover nu zelf door ze een voor een door te bladeren. Kun je het hier niet vinden?.. kijk dan eens in de andere rubrieken met kerstgedichten.

Heb je zelf één of meerdere gedichten over kerstsurprises of kerstcadeaus, of gedichten voor bij kerstcadeaus of kerstsurprises, of wil je gedichtjes maken voor deze rubriek? Stuur je gedicht of gedichten dan naar ons in ter plaatsing via de button Gedicht maken/plaatsen. Hartelijk dank!


Kerstattentie wel gewenst?08-12-2019VERPAKKING29-07-2018
De Amaryllis17-12-2017Meelevendheid20-12-2016
Kerst 201430-11-2014Kerstgedichten over en voor kerstcadeaus & surprises
(nieuwe gedichten)

Kerstattentie wel gewenst?
VERPAKKING
De Amaryllis
Meelevendheid
Kerst 2014