Home |

INLOGGEN
Uw ad blocker houdt onze advertenties tegen

Ons systeem ziet dat u gebruik maakt van een ad blocker, waardoor onze advertenties worden geblokkeerd. Schakelt u uw ad blocker alstublieft uit voor Dichters.nl

Aan het exploiteren van deze website zijn doorlopend kosten verbonden. Terwijl het gebruik van Dichters.nl voor u geheel gratis is, en ook blijft. Deze kosten kunnen niet meer worden gedekt als gebruikers advertenties (massaal) weren (tevens de enige bron van inkomsten). Hierdoor zullen Dichters.nl en andere websites op termijn mogelijk gaan verdwijnen.

Om die reden willen wij u vragen voor Dichters.nl een uitzondering te maken en uw ad blocker (voor onze website) uit te schakelen. Hartelijk dank alvast!

Klik hier om te zien hoe u dit doet (als u nog niet weet hoe u dit eenvoudig kunt instellen)

Klik na het uitschakelen van uw ad blocker op verversen, deze melding verdwijnt dan.

Kerstwensen gedichten (2017, 2018 en verder)

Leuke en mooie kerstwensen gedichten voor de kerst van 2017, 2018 en verder... Onze dichters hebben de mooiste gedichten met kerstwensen voor kerst geschreven. Bekijk de gedichten met kerstwensen en kleine korte gedichtjes met wensen voor kerstmis nu zelf door ze een voor een door te bladeren. Kun je het hier niet vinden?.. kijk dan eens in de andere 7 rubrieken met kerstgedichten.


Anti eenzaamheidspil? CORONA EN 3E KERSTDAG (12) !!! 
CORONA-ZIEKENHUIS !!! De Kerstgedachte uitdragen 
Een deugddoende kerstperiode gewenst Een fraaie waas 
Een kerstkaartje Fijne feestdagen! 
Gemengde gevoelens Het Leger des Heils 
Hoop voor morgen Kerst 2014 
Kerst 2016 kerst en nieuwjaar 
Kerst is voor iedereen KERST-NORMAAL !!! 
Kerstcadeau voor jou kerstgroet 
Kerstgroeten uit Davos Kerstkaarten krijgen 
Kerstmis Kerstmis 
Kerstwens Kerstwens 
Kerstwens kerstwens 
Kerstwens… kerstwensen 
Korte gedichtjes voor je kerstkaart Lang leve de subsidies! 
LIEFDE WIL (k) !!! LIEFDE WIL (l) !!! 
LIEFDE WIL (m) !!! LIEFDE WIL (n) !!! 
LIEFDE WIL (o) !!! LIEFDE WIL (r) !!! 
LIEFDE WIL (s) !!! LIEFDE WIL (t) !!! 
Mijn kerstwens Mijn kerstwens voor jullie 
Natuurlijk kerst Niet bewust ervoor gekozen 
NIET VEEL !!! Peace on Earth 
Rood en geel saharazand Samen 
Samen kerst vieren Voor speciale mensen 
Wat sprankjes hoop Zo blij met haar gebaar... 
Kerstwensen gedichten - soorten en informatie

Deze kerstwensen gedichten rubriek bevat op dit moment nog niet zoveel gedichten, maar is groeiende. Naast de algemene kerstgedichten willen we de gedichten met wensen voor de kerst apart onderbrengen in deze rubriek, zodat je deze gemakkelijker kunt vinden. De kerstwensen kunnen bijvoorbeeld gaan over de twee kerstdagen en het vieren van kerstmis, bijvoorbeeld met je familie of vrienden, maar bevatten soms ook wensen voor kerstmis én het nieuwe jaar, en wensen over vrede op aarde. De moeite waard om ze even te bekijken deze gedichten, als je zelf wensen hebt voor kerst (voor mensen in je omgeving). Totaal zijn er acht kerstgedichten rubrieken, dus als deze gedichten/wensen je niet bieden wat je zoekt, dan kun je het misschien vinden in één of meerdere andere kerst rubrieken, zoals bij de kerstsurprises, de gedichten over de kerstman of kerstavond, of bij de kerstsurprise gedichten.

Kerstwensen insturen naar ons?

Jouw kerstwensen op Dichters.nl? Stuur ook jouw kerstwens in, via de button in het menu waarmee je gedichten kunt insturen. Je wensen voor de kerst kunnen dezelfde dag, of de dag daarna al online staan. Meestal vindt de keuring namelijk snel plaats. We bieden je daarnaast de mogelijkheid om gedichten in concept te maken, die je vervolgens kunt opslaan onder je account. Met deze gedichten of teksten kun je dan later verder gaan, als je weer inspiratie hebt.