Kerst, feest van vrede

Henny van Bommel

Kerst, feest van vrede.

Je had het
natuurlijk
al wel verwacht
dat we iets
heel
speciaals voor
je hadden bedacht.

Dat volgend jaar
alles voor jou naar
wens mag verlopen,
dat is wat wij
heel erg van harte
voor je hopen.

Maar eerst Kerst,
feest van vrede,
belofte en van
gezelligheid,
dat het jou licht
mag brengen in
donkere wintertijd.

Misschien maakt het
jou nog een
beetje extra blij,
dat je ook veel liefs
krijgt van ............. en mij.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 09-01-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Henny van Bommel (Actief sinds: 05-01-2023)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Kerst, feest van vrede’ van Henny van Bommel zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.