Nadien verpeste Kerstjurk!

Dakoyria

Ik voelde me mooi en keurig verzorgd in
mijn nieuwe, zalmkleurige Kerstdress
Wel tamelijk bloot en een strapless-bh
deed haar uiterste best...

We aten heerlijk in een gerenommeerd
restaurant, daarover niets dan goeds!
Maar ja, ongemerkt toch enige vlekken
op de jurkrand die je dan later wassen moet

In mijn karige bezit bevond zich sinds kort
een heuse, nieuwe wasmachien... Nog weinig
ervaring ermee opgedaan De stof van de jurk
synthetisch, er kon weinig misgaan...

Helaas per ongeluk een te hete temperatuur
voor deze jurk opgezocht en toen volkomen
verpest Alle beschikbare geld finaal opgeslurpt!

Dakoyria, 2023.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 24-12-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Informatie bij het gedicht

Voor de allereerste keer op chique buiten de deur gaan eten... Resultaat: een jurk met vlekken, te heet gewassen en die kon meteen weggedaan!

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Nadien verpeste Kerstjurk!’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.