Home |

INLOGGEN
Uw ad blocker houdt onze advertenties tegen

Ons systeem ziet dat u gebruik maakt van een ad blocker, waardoor onze advertenties worden geblokkeerd. Schakelt u uw ad blocker alstublieft uit voor Dichters.nl

Aan het exploiteren van deze website zijn doorlopend kosten verbonden. Terwijl het gebruik van Dichters.nl voor u geheel gratis is, en ook blijft. Deze kosten kunnen niet meer worden gedekt als gebruikers advertenties (massaal) weren (tevens de enige bron van inkomsten). Hierdoor zullen Dichters.nl en andere websites op termijn mogelijk gaan verdwijnen.

Om die reden willen wij u vragen voor Dichters.nl een uitzondering te maken en uw ad blocker (voor onze website) uit te schakelen. Hartelijk dank alvast!

Klik hier om te zien hoe u dit doet (als u nog niet weet hoe u dit eenvoudig kunt instellen)

Klik na het uitschakelen van uw ad blocker op verversen, deze melding verdwijnt dan.

«»

De romantiek van kerst

De tijd van Kerst is weer aangebroken, door menigeen het feestmaal alweer besproken. Ja.. wij houden van deze sfeer, een boom, het stalletje, het is er allemaal weer. De romantiek van Kerst is toch wel een klein wonder, de romantiek van kerst maakt ons leven heel even bijzonder. Ons jachtige leventje haalt even adem de tijd lijkt stil te staan. De kerstboom staat, de kaarsjes branden vriendelijke gezichten, mooie pakjes, kaarten van een ieder van wie je houdt knuffels en kussen, gelach een beetje gekheid gelukkige herinneringen. De beste wensen uitgesproken voor het nieuwe jaar en wij beseffen dat dit kerst zo bijzonder maakt, en hebben even....heel even maar weer aandacht voor elkaar. Die rust die tijd die interesse die warmte. Eigenlijk kunnen we toch nooit zonder? Als we dit weten vast te houden is de romantiek van kerst niet een klein maar juist een heel groot wonder. Bij deze dag sta ik graag even stil omdat ik jullie met heel mijn hart het allerbeste wensen wil. Mijn kerstwens voor alleen is eenvoudig en klein. Gelukkig samen te leven gewoon er voor elkaar te zijn. Kerst is voor mij toch wel een heel speciaal feest. Gezellig met familie ja dan geniet ik het meest

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »
Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken
Over dit gedicht   
Geplaatst op: 11-11-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Sunny
Actief sinds: 11-11-2018
Informatie bij het gedicht:

Ieder jaar voor de kerstdagen een etentje met de broers en zus. En altijd met een gedicht. Dit was kerst 2015
Facebook


Auteursrechten
Op dit gedicht ‘De romantiek van kerst’ van Sunny zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.