Kerst? Ik moet wel.....

Dakoyria

Luidkeels heb ik het een paar keer geirriteerd geuit:
Voor mij het liefst geen Kerst, klaar, over en uit!
Laten er nu een paar mensen zijn die mij met super
grote Kerstplanten bedachten!
Zelfs een met schattige minilichtjes erin, aandoen
kan vrijwel niet wachten...
Bescheiden gekregen ouderwetse kaarten doen er
de rest: vieren ZAL ik het, dat zo verfoeide feest,
de zo geheten Kerst.

Dakoyria, 2021.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 15-12-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Kerst? Ik moet wel.....’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.