INLOGGEN
«»

Kerstmis

Kerstmis

Kerstmis.....de tijd van de miljoenen lichtjes
Kerstmis.....de tijd van de blijde gezichtjes
Kerstmis.....de tijd van elkaar kadootjes geven
Kerstmis.....de tijd van vrolijk met elkaar leven
Kerstmis.....de tijd van verdraagzaamheid
Kerstmis.....de tijd van genegenheid
Kerstmis.....de tijd van liefde voor alle mensen
Kerstmis.....de tijd van geluk dat we iedereen wensen
Kerstmis.....de tijd van god die zijn zoon openbaarde
Kerstmis.....de tijd van en voor vrede op onze aarde

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 23-12-2015

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Arno Hovens
Actief sinds: 24-09-2014 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Kerstmis’ van Arno Hovens zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.