Foto's maken van een slootje

Dakoyria

Als ik ooit als bezigheid eens niets te doen
weet, dient mij als voorbeeld een mij onbekende
man die nabij een sloot iets onduidelijks deed
Bij navragen bleek hij foto's te maken, wel een
honderdtal! De allermooiste wil hij inlijsten voor
in de hal...

Zij 'werk'-ruimte besloeg niet meer dan een paar
meter... Ik was rijkelijk gefascineerd Heel misschien
ooit iets voor mij? Om als cadeautje aan iemand te
geven beslist niet verkeerd!

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 04-05-2024

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Foto's maken van een slootje’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.

Om dit gedicht toe te voegen aan je favorieten dien je ingelogd te zijn. Log dus eerst in op de website. Als je nog geen account hebt, maak dan een account aan op deze website.