INLOGGEN
«»

A capella

A capella

Het lied de melodie,
de stilte stroomt erdoor met stille vlagen.
Gelukzaligheid komt in je hart,
het helpt je dag weer dragen.
Ga mee op de golven van de melodie,
Ze zal nooit vervagen, zo heerlijk mooi,
Je blijf ze voor altijd in je hartje dragen.

L.G

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 18-03-2022

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

godschalk ludo
Actief sinds: 19-04-2020 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘A capella’ van godschalk ludo zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.