INLOGGEN
«»

herboren koor

Herboren koor

half 2021 na het covid jaar
Voelde ik mij terug herboren
Want met 2020 was ik echt wel klaar
Ik voelde me toen echt verloren

Ik koesterde een groot verlangen
naar de opstart van mijn koor
ik hoopte op schone gezangen
tintelend voor mijn oor

ik zing zo graag een heerlijk liedje
met alle zangers om me heen
die heerlijke melodietjes
dan voel ik me nooit alleen

Het is alsof ik het verleden knuffel
Fladderend van toon naar toon
Hier is het waar ik mij in klanken duffel
Waar ik met mijn gedachten woon

Het laat me dromen , laat me leven
En geeft veel levensmoed
Mijn gedachten zeggen even
Dit is wat er echt toe doe

ja dit is wat mij doet ontwaken
dit is wat ik graag proef en hoor
dat is wat mij inwendig echt kan raken
en daar doen we het natuurlijk voor……..

Als dat eerste zangmoment is voorbij,
dan voel ik weer die heerlijkheid in mij .
Ik ga dan vreugdevol naar huis, en voel ik weer hoe goed,
En wat zingen voor mij doet.

L.G

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 05-09-2021

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

godschalk ludo
Actief sinds: 19-04-2020 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘herboren koor’ van godschalk ludo zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.