echte vakantie

godschalk ludo

Echte vakantie
Heerlijke zon die prachtig, tintelend , in het water schijnt.
Het denken is gestopt , mijn hart staat open en geniet.
Ik denk niet meer aan dromen en aan schrijven,
alleen nog maar aan hier te blijven.
Later zal ik wel weer over mijn geluksgevoel gaan schrijven,
zodat ik weer met mijn gedachten hier kan verblijven.
L.G

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 20-03-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

godschalk ludo (Actief sinds: 19-04-2020)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘echte vakantie’ van godschalk ludo zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.