lekker

godschalk ludo

Lekker Vakantie
Heerlijk toch als de zon aan de horizon verdwijnt,
gewoon verdrinkt in de vlammende zee.
Een vakantiedag en een heerlijk gevoel draagt ze met zich mee.
Ja we slagen onze vleugels uit en dragen het over bergen en dalen.
Het vakantiegevoel zal het geluk altijd gaan halen.
Met de zon in je gedachten , kom op laat ons gaan,
we moeten niet wachten doe je gelukkleedje aan.
Vakantie.
L.G

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 20-03-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

godschalk ludo (Actief sinds: 19-04-2020)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘lekker ’ van godschalk ludo zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.