Gedachteloos

Wichard de Krijger

Ik zag je zitten in de groep
Herkende iets in je blik
Boos met een glimlach
Woedend op zichzelf en ......

Gevangen in een web van gedachten en toch ook zo ......

Open, kwetsbaar, ongeduldig
Nieuwsgierig en hunkerend
Een groot verlangen naar vrij zijn
Van de ballast van het denken

Broos als het kind zijn eruit mag
Druk valt in scherven van je gezicht
En jij geeft bijna hemels licht
Straalt van oor tot oor
Staat sterk en vol van blijdschap

Wees trots op je stap vooruit
Ga niet te lang op zoek
Naar verklaring van gevoel
Wat is, dat is en daarmee is het helder
Is genoeg gedacht

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 03-03-2018

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Wichard de Krijger (Actief sinds: 04-02-2018)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Gedachteloos’ van Wichard de Krijger zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.