INLOGGEN
«»

persoonlijkheidstest voor dichters

Doe het vandaag nog
Doe deze persoonlijkheidstest
En kom te weten wat u beweegt!
We bieden u een helder perspectief
Tegen een uitgekiend win-win tarief

Vul 300 vragen in,
Hieronder een excerpt
Laat u daarna belangeloos adviseren
Door onze wetenschappelijke toekomstexpert.
Gelieve te beantwoorden
met ja, nee of ongewis

Doet u wel eens iets ondoordachts?
Heeft u een voorliefde voor hekeldichten?
Zit u wel eens louter voor uw plezier te bladeren in
Catalogi van vergezichten?
Heeft u na het lezen van een boek
Onverklaarbare spiertrekkingen?
Stelt u belang in het hebben van literaire
Vrienden en betrekkingen?
Schrijft u erg langzaam?
Ben u uit op eeuwige faam?

Zingt u, huilt u, of lacht u tijdens het schrijven?
Vindt u het moeilijk iets af te krijgen?
Komen doodgaan, ziekte en verdriet
Vaak voor in uw gedachten?
Wilt u het leed van de wereld verzachten?
Schrijft u onder eigen naam of pseudoniem?
Ervaart u het leven nogal onwerkelijk en vaag?
Vindt u nagelbijten legitiem?
Kunt u uw tegenslagen sublimeren?
Wordt u soms misverstaan?
Houdt u ervan uw werk te reciteren?
Loopt u wel eens in een boomloze laan?

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 05-02-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Valentijn
Actief sinds: 28-12-2016 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘persoonlijkheidstest voor dichters’ van Valentijn zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.