Mijn nieuwsgierigheid

Gaytrie Ramadhin

Er wordt veel gedeeld
op deze aarde
Vandaar dat ik genoeg
over het leven kan vertellen
Maar wat weet ik nou over de dood
dat als waarheid door kan gaan
Ik heb enkel mijn nieuwsgierigheid
de chaos en de leegte waarin ik verblijf

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 05-04-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Gaytrie Ramadhin (Actief sinds: 24-09-2018)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Mijn nieuwsgierigheid’ van Gaytrie Ramadhin zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.