Rust en warmte

Gaytrie Ramadhin

De energie dat mijn stemgeluid
luidt doet klinken
Is zuiver en goed bedoeld
Maar moet broodnodig
omgeleid worden naar een toonsoort
Die de hoogte van het geluid
tot het juiste decibel doet dempen
Zodat het waarlijk rust en warmte
overbrengt voor mij en mijn omgeving

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 06-02-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Gaytrie Ramadhin (Actief sinds: 24-09-2018)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Rust en warmte’ van Gaytrie Ramadhin zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.