Ik heb nou eenmaal tegenstanders nodig

Gaytrie Ramadhin

Ik zou het ontzettend egoïstisch
van mezelf vinden
Als ik mensen moet weg sturen
omdat ik geen zin heb in gezelschap
Juist hen die de tijd nemen aan mij te denken
en aandacht aan mij willen besteden
Ik heb nou eenmaal tegenstanders nodig
om het leven mee te delen
Dus is het niet aan mij om de tijdstip
van ontvangst te bepalen
Want ik ga er altijd van uit
dat het leven het goede op mijn pad stuurt
En weet ik dat de tijd goed besteed word

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 17-09-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Gaytrie Ramadhin (Actief sinds: 24-09-2018)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Ik heb nou eenmaal tegenstanders nodig’ van Gaytrie Ramadhin zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.