Lieve mama

Sabrina

Mama is mijn idool, mijn voorbeeld.
Ze is zo spontaan, sterk en lief!
Zelfs als het tegenzit,
Blijft zij altijd positief.

Heel erg mooi is ze ook!
Zelfs al wordt ze 60 dit jaar.
Voor mijn dochter en mij,
Is ze echt onmisbaar.

Ik ben er zo trots op dat zij mijn moeder is.
Want familie kan je niet kiezen.
Wat er ook gebeurt,
zij zal nooit de moed verliezen.

Dat heeft ze mij ook geleerd
En daar ben ik heel blij mee.
En ze leert me genieten van kleine dingen,
Zoals gezellig samen een kopje thee.

Ze werkt altijd zo hard
En geeft haar gasten een geweldige tour.
Offroad crossen in die auto,
Is weer eens een ander middel van vervoer.

Ze is zo zorgzaam en geduldig.
Ze maakt anderen graag blij.
Soms een beetje teveel
En dan loopt ze zichzelf voorbij.

Maar wat ben ik trots op haar.
Mijn voorbeeld, een zelfstandige vrouw.
Ik kan niet in woorden uitleggen,
Hoeveel ik van haar hou.




Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 30-04-2024

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Sabrina (Actief sinds: 30-04-2024)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Lieve mama’ van Sabrina zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.