I. D. P.

Inge Depauw

Aan de periferie van de stad
vul ik in op een blad
dat ik akkoord ga
met de voorwaarden van de UA
en antwoord op de gestelde vragen
over hoe de relatie tussen ouder en kind evolueert
met zicht op oude dagen.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 09-12-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Inge Depauw (Actief sinds: 03-09-2020)

Informatie bij het gedicht

Deze tekst maakt deel uit van tekstbundel VOLLE MAAN. "UA"= Universiteit Antwerpen

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘I. D. P.’ van Inge Depauw zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.