als

godschalk ludo

Als
Als Reumatoïde artritis niet had bestaan,
hoe was het mij dan vergaan.
Mijn voeten en handen heeft het misvormd
Mijn slaap heeft het afgenomen ,
Ik heb wakker gelegen , gehuild van pijn.
Ik heb ervan in een rolstoel gezeten,
dat hoeft niet iedereen te weten.
Maar weet je waarom ik hier zo graag wil zijn.
Heerlijkheid is op mijn pad gekomen,
nooit of te nimmer heb ik het durven dromen.
Om de vier weken wordt er aan mij een infuusje gegeven,
het geeft me kracht , een nieuw leven.
Ik leerde zingen, zingend dromen.
Zo gelukkig dat dit mij is overkomen.
Van de momenten dat ik dacht het moet voor mij niet meer,
daarvan heb ik spijt, want nu leef ik weer in heerlijkheid.
L.G

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 29-09-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

godschalk ludo (Actief sinds: 19-04-2020)

Informatie bij het gedicht

roactembra gaf me een nieuw leven, ik kan weer schrijven, ik kan weer geven.

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘als’ van godschalk ludo zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.