biecht

godschalk ludo

Biecht
Ik hebt levenservaring opgedaan en voelde me gedreven.
Ik hebt fouten gemaakt maar mezelf en anderen vergeven.
Ik hou van lachen en van stralen,
deed alles om mijn doelen te behalen.
Ja ik heb mijn fouten, goede en slechte kanten,
weet zelf niet welke het meest.
Ik weet wel dat ik mezelf steeds zal vragen,
Is het wel genoeg geweest.
L.G

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 15-02-2024

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

godschalk ludo (Actief sinds: 19-04-2020)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘biecht’ van godschalk ludo zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.