Een onverbeterlijke autist

Vincent Oostrijck

Een onverbeterlijke autist

Hij en zij:

"Autisme zeg je ?"

"Nou dat zie ik niet aan jou hoor
Dan toch zeker héél licht"

"Je ziet er gewoon normaal uit
Je moet jezelf niet zo beperken
Door zo'n diagnose"

Ik:

"Ach wat interessant
Bedankt voor uw ondoordachte
En slecht onderbouwde conclusie
U bent duidelijk erg intelligent"

"Nee, u ziet niets van mijn autisme
Maar even tussen ons
Ik ben echt knettergek hoor
Volkomen gestoord zelfs"

"Een waarschuwing voor u
Is wel op zijn plaats
Ik ben namelijk ook gewetenloos
En zonder inlevingsvermogen"

"Ga maar gauw weg
Nu het nog gaat
En doe iedereen thuis
De hartelijke groeten"

Was getekend
Een onverbeterlijke autist

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 26-04-2018

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Vincent Oostrijck (Actief sinds: 20-08-2017)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Een onverbeterlijke autist’ van Vincent Oostrijck zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.