Drastische verandering

Miss.red

Maanden gingen voorbij op een automatisch piloot
Diep ongelukkig en verlangend naar de dood
Niet wetende van de drastische verandering die eraan zat te komen
Hopend op de toenadering van mijn dromen

Het tegenovergestelde was gebeurd
Werk, relaties, socialiteit, alles werd in een oog omslag afgekeurd
Een nieuw pad dat op mij zat te wachten
Een die eindelijk hopelijk mijn pijn kon verzachten

Pijn, is waar ik al die tijd in heb geleefd
Trauma's die aan mij waren vastgekleefd
Leven in het heden
Maar vastgeketend in het verleden

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 06-06-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Miss.red (Actief sinds: 06-06-2023)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Drastische verandering’ van Miss.red zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.