INLOGGEN
«»

uil

voorbije tijd
vanuit
mijn zolderraam bekeken
het licht is schaars
een kaars verlicht
hoeken vol schaduwen
die bewegen
op de maat
van een verleden
het spinrag voor het raam
filtert het licht
zodat elke vorm
een nieuwe schaduw is
de sneeuw hangt in de ruimte
dwarrelt lichter dan lucht
soms naar beneden
waar het op mijn tafel ligt

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 14-12-2018

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Geert Messelis
Actief sinds: 26-09-2016 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘uil’ van Geert Messelis zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.