Met B en S - 17

Jan Balans

Het systeem was bijna gereed.
Een schroefje moest nog aangebracht.
De schroevendraaier had zijn recht-
er hand en het kleine ding tracht-
te hij te plaatsen met zijn linker.
Twee vingers hielden het stevig beet,
tot één 'n fijne bijsturing deed.
Het viel en kwam niet meer terecht.

S is niet zo handig,
zo was al wel bekend.

Hij zegt dat kort tevoren
hij soms ziet hoe het fout kan gaan.
En gaat het dan niet naar behoren,
kan dat hem heelmaal niet bekoren.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht 

Geplaatst op: 05-05-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Jan Balans (Actief sinds: 24-03-2021)

Informatie bij het gedicht

20-01-2023

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Met B en S - 17’ van Jan Balans zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.