Overwinning

Petra Groeneveld

U gaf mij de overwinning
in een wereld vol van strijd
Mijn hart kwam tot bezinning
O Heer wat ben ik verblijd

Dankbaar ben ik voor Uw liefde
die blijft troosten in 't verdriet
Zoveel dingen die mij griefden
dank U Heer U die het ziet

U wil ik mijn dank betuigen
juichen voor Uw Aangezicht
U gaf mij de overwinning
U gaf mij Uw Zonnelicht

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 02-11-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Petra Groeneveld (Actief sinds: 21-05-2020)

Informatie bij het gedicht

Omdat het mij niet lukte om het gedicht te verbeteren plaats ik het nu voor de tweede keer,

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Overwinning’ van Petra Groeneveld zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.