INLOGGEN
«»

Ik zie een meisje

Ik zie een meisje,
Ze is opzoek.
Ze laat een traan,
Het lijkt een gesloten boek.
Niemand die het weten zal,
Ik zie een hoop verdriet.
Wat achter haar lach verborgen zit?
Het is een soort zwart- wit.
Ik zou haar willen helpen,
Het maakt niet uit hoeveel verdriet,
Het wordt alleen zo moeilijk.
Want spiegels praten niet !

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 15-06-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Ilsevandepol
Actief sinds: 14-06-2017 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Ik zie een meisje ’ van Ilsevandepol zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.