Morgen gedicht

Leo Wim Cornel


Titel: Morgen gedicht.

Morgen is vandaag !
Vandaag is traag.
Ik wacht, de tijd tikt,
Oog langs punten gericht.
Gedachten gaan,
Spontaan.
Beelden komen,
Vloeiend in stromen.
Wat zal morgen brengen ?
Verbetering en 't licht ?
Ik maak een gedicht.
Het ordent mij,
Dat kalmeert mij,
Mijn gedachte vrij.
Zo kan ik vandaag aan,
En morgen dan ruim baan.
Voor een nieuw gedicht,
Met weer nieuw inzicht !
Morgen.

28 aug 2016

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 04-10-2016

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Leo Wim Cornel (Actief sinds: 05-09-2016)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Morgen gedicht’ van Leo Wim Cornel zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.