Wie leidt er nou wie?

Dakoyria

De man laat gewoontegetrouw zijn beide
hondjes uit Wie helpt er eigenlijk wie?
Misschien is één beestje wel wat ziek of
bezeerde hij een poot?

De gestalte, groot, draagt het kleine dier
Hond nummer twee, wel wat strak aan de
lijn, huppelt niettemin blij wat rond.

Dakoyria, 2023.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 19-02-2023

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Wie leidt er nou wie?’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.