Dat kleine, witte mormel...

Dakoyria

Zij gaat steeds weer uit haar dak, opnieuw en
opnieuw in overmatig enhousiasme ontstak!
Dat kleine, witte mormel, lopend daarbuiten
Bij even niet-opletten kan de eigenaar ernaar
fluiten

Dat zo helderwitte, het meer dan blije en
vrolijke geblaf Mocht de eigenaar er ooit van
vervelen... het vooral bij voorbaat aan haar gaf!

Dakoyria, 2022.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 21-05-2022

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Dat kleine, witte mormel...’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.