Mijn hond als vriend

Willem Bernardus Tijssen

In deze harde wereld
vol ellende en verdriet
ben ik vaak onzeker.
en vertrouw ik niemand niet.

Wat is er dan nog over
in dit korte bestaan
om met mijn hond als vriend
door het leven te gaan.

Mijn hond kan ik echt vertrouwen.
Zij geeft mij vreugde en plezier.
En haar liefde zou mij nooit berouwen.
Daarom hou ik zoveel van mijn dieren.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 22-06-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Willem Bernardus Tijssen (Actief sinds: 02-03-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Mijn hond als vriend’ van Willem Bernardus Tijssen zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.