Ouwe Dibbes

Dakoyria

Dibbes, de al oude hond, loopt
als altijd weer trouw voorbij
Hij volgt er zijn rondbuikige
baasje, hem zoals immer nabij

Door weer en wind en elkaar zo
toegenegen Hen deren geen wind
of regen
Die beweging, een ware zegen!

Dakoyria, 2021.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 03-02-2021

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Dakoyria (Actief sinds: 08-11-2015)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Ouwe Dibbes’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.