INLOGGEN
«»

Dankbaar

Ik word wakker
En jij bent daar
Je bruine oogjes
En je zachte zwarte haar
Je kijkt me aan
En je staartje lacht
Dit is heerlijk ontwaken
Na een donkere nacht
Terwijl ik koffie zet
Kijk ik je aan
En zonder iets te zeggen
Weet je dat we zo gaan
Samen naar buiten
En de morgen begroeten
Wandelen door de stilte
En even niets moeten
Ik kijk naar je
En geniet
Ik voel de liefde stromen
En weet dat jij dit ook ziet
We zijn zo verschillend
Maar toch ook één
Ik ben dankbaar voor jou
Iedere dag om mij heen

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 19-09-2017

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dennis Sturkenboom
Actief sinds: 19-09-2017Informatie bij het gedicht:

5 augustus 2017, voor mijn hond Leco. Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Dankbaar’ van Dennis Sturkenboom zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.