Mijn maatje

Wilma van Eikenhorst

Onze hond Puk
Die al 17 jaar in ons gezin heeft geleefd
En nu ergens rondzweeft

Hij was ons maatje, vriendje voor het leven
En altijd alle liefde aan ons heeft gegeven
Zo vrolijk als hij was, luierend op de bank , snurkend als een oude man

Maar voor een plak worst opende hij zijn ogen
Want er mankeerde niks aan zijn reukvermogen

Maar helaas moest je gaan
We zagen je steeds verder achteruit gaan

Ons maatje ga maar slapen je hebt het verdiend jij kleine mensenvriend.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht »

Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken

Over dit gedicht  

Geplaatst op: 20-09-2020

Beoordeel dit gedicht nu

Over deze dichter

Wilma van Eikenhorst (Actief sinds: 18-05-2016)

Auteursrechten

Op dit gedicht ‘Mijn maatje’ van Wilma van Eikenhorst zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.