INLOGGEN
«»

Verkouden... Onschuldig?

Vroeger verkouden?
Bar weinig aan de hand
Je ging gewoon naar school
Menigeen ook in zich niet lekker
voelend beland...

De gang naar kantoor Een collega
nam de telefoon van je over als jij
was veel te schor daarvoor
En nu? Een levensgevaarlijk virus
Binnen blijven dus!

Getest worden op corona; naar buiten
mag je niet gaan
In dit tamelijk natte en koudere jaar-
getijde dient al snel weer een 'griepje'
zich aan.

Dakoyria, 2020.

Gedichten navigatie

« Vorige gedicht | Volgende gedicht » Naar deze rubriek
Naar overzicht alle rubrieken Over dit gedicht   
Geplaatst op: 28-09-2020

Beoordeel dit gedicht nu

10 9 8 7 6
5 4 3 2 1

Over deze dichter

Dakoyria
Actief sinds: 08-11-2015 Auteursrechten
Op dit gedicht ‘Verkouden... Onschuldig?’ van Dakoyria zijn auteursrechten van toepassing (©). Het gedicht is onder auteursrechtelijke bescherming geplaatst op Dichters.nl.